Könyvvizsgálat, Üzleti és Adózási tanácsadás

Rólunk

A SZULTZER Kft 20 éve sikeresen működik a magyar üzleti tanácsadási, könyvelési és könyvvizsgálati piacon. Cégünk az ügyviteli szolgáltatások széles körét nyújtja: a hazai kisvállalkozások számviteli igényeinek kielégítése mellett több milliárdos forgalmú, külföldi tulajdonú társaság könyvelését végezzük (hazai és IFRS szabályoknak megfelelően), jelenleg mintegy 600 fő részére látjuk el a bérszámfejtési és társadalombiztosítási teendőket, mintegy 60 társaság választott könyvvizsgálójaként végezzük az éves beszámolók hitelesítését (hazai és IFRS szabályoknak megfelelően). Emellett jelentős a gazdasági tanácsadói és adótanácsadói, valamint a számviteli-pénzügyi oktatási tevékenységünk is. Kiemelést érdemlő tevékenységünk még a cégátvilágítás-befektetési tanácsadás. Ügyfeleinket képviseljük az adóhatóságok előtt, továbbá vállaljuk végelszámolási teendők lebonyolítását is. Célunk, hogy partnereink részére gazdasági szakterületen teljes körű és kifogástalan szolgáltatást nyújtsunk a cég megalakulásától a működés befejezéséig. Szakképzett munkatársaink adótanácsadói-adószakértői, bér és társadalombiztosítási ügyintézői, IFRS minősített könyvvizsgálói, és természetesen mérlegképes könyvelői – államilag regisztrált és többen IFRS – képesítéssel rendelkeznek. Munkatársaink nyelvtudása eddigi megbízóink körében elismert: a magyar mellett angol és német nyelven tárgyalunk, de üzleti levelezésben az angol nyelvet preferáljuk. A hazai cégeken kívül orosz, német, angol, spanyol, belga, holland, francia és kínai tulajdonú és ügyvezetésű vállalkozásoknak is dolgozunk. Irodánk a 11. kerületben található, mindössze 5 perces távolságra az M1-M7 autópályától. Örömmel köszöntjük leendő ügyfeleink között!

Ismerje meg csapatunkat

Uploaded image

dr. Szultzer Ilona

Ügyvezető, mérlegképes könyvelő (IFRS), könyvvizsgáló (IFRS), adószakértő
“Az üzlet nem csak a pénzről szól, hanem sokkal többről, a bizalomról és valamennyiünkről.”
Uploaded image

Darabos Katalin

Mérlegképes könyvelő (IFRS), könyvvizsgáló, adótanácsadó, adószakértő, bérszámfejtő és Tb. ügyintéző
Cum laude mesterdiplomám után több szakképesítést szereztem az adótanácsadás, könyvvizsgálat, munkaügy területén. Jelenleg a Széchényi István Egyetem doktori képzésére járok. Felsőfokú angol és közép fokú német nyelvtudásommal állok ügyfeleim rendelkezésére könyvelés, könyvvizsgálat, adózás és munkaügy bármely területén.
Uploaded image

Süttői Mónika

Mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő és Tb. ügyintéző
Mérlegképes könyvelői, valamint bér- és társadalombiztosítási ügyintézői végzettséggel rendelkezem. Munkaügyi területen, bérszámfejtésben 10 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem, társadalombiztosítás kifizetőhelyek elszámolását is végzem.
Uploaded image

Balázsiné Csatai Anna

Mérlegképes könyvelő és adótanácsadó
Az évek során rendkívül sok adóügyi esettel találkoztam, 2016 márciusától adótanácsadó is vagyok. Ügyfeleim tudják, hogy nem csak a könyveléssel kapcsolatban, hanem az adózás terén is bármilyen témában megkereshetnek.
Uploaded image

Csatai Eszter

Mérlegképes könyvelő és adótanácsadó
2009-ben kezdtem el dolgozni a SZULTZER Kft-nél, mely a mai napig állandó, változatos és kihívással teli munkát biztosít számomra. Regisztrált mérlegképes könyvelő és regisztrált adótanácsadó is vagyok, mely tudásomat a mindennapokban aktívan gyakorlom. Emellett angol nyelven középszinten beszélek.
Uploaded image

Hajcsárné Antal Amarilla

Könyvelő
Uploaded image

Várkonyi Krisztina

Könyvelési asszisztens

Vélemények

Ügyfeleink mondták rólunk:

Lépjen velünk kapcsolatba