Könyvvizsgálat, Üzleti és Adózási tanácsadás

Rólunk

A SZULTZER Kft 20 éve sikeresen működik a magyar üzleti tanácsadási, könyvelési és könyvvizsgálati piacon. Cégünk az ügyviteli szolgáltatások széles körét nyújtja: a hazai kisvállalkozások számviteli igényeinek kielégítése mellett több milliárdos forgalmú, külföldi tulajdonú társaság könyvelését végezzük (hazai és IFRS szabályoknak megfelelően), jelenleg mintegy 600 fő részére látjuk el a bérszámfejtési és társadalombiztosítási teendőket, mintegy 60 társaság választott könyvvizsgálójaként végezzük az éves beszámolók hitelesítését (hazai és IFRS szabályoknak megfelelően). Emellett jelentős a gazdasági tanácsadói és adótanácsadói, valamint a számviteli-pénzügyi oktatási tevékenységünk is. Kiemelést érdemlő tevékenységünk még a cégátvilágítás-befektetési tanácsadás. Ügyfeleinket képviseljük az adóhatóságok előtt, továbbá vállaljuk végelszámolási teendők lebonyolítását is. Célunk, hogy partnereink részére gazdasági szakterületen teljes körű és kifogástalan szolgáltatást nyújtsunk a cég megalakulásától a működés befejezéséig. Szakképzett munkatársaink adótanácsadói-adószakértői, bér és társadalombiztosítási ügyintézői, IFRS minősített könyvvizsgálói, és természetesen mérlegképes könyvelői – államilag regisztrált és többen IFRS – képesítéssel rendelkeznek. Munkatársaink nyelvtudása eddigi megbízóink körében elismert: a magyar mellett angol és német nyelven tárgyalunk, de üzleti levelezésben az angol nyelvet preferáljuk. A hazai cégeken kívül orosz, német, angol, spanyol, belga, holland, francia és kínai tulajdonú és ügyvezetésű vállalkozásoknak is dolgozunk. Irodánk a 11. kerületben található, mindössze 5 perces távolságra az M1-M7 autópályától. Örömmel köszöntjük leendő ügyfeleink között!

Ismerje meg csapatunkat

Uploaded image

dr. Szultzer Ilona

Ügyvezető, mérlegképes könyvelő (IFRS), könyvvizsgáló (IFRS), adószakértő
“Az üzlet nem csak a pénzről szól, hanem sokkal többről, a bizalomról és valamennyiünkről.”
Uploaded image

Földes Mária

Számviteli ügyintéző
1986 óta dolgozom a pénzügy-számviteli területen, 2003 óta dolgozom a SZULTZER Kft-nél. Folyékony román nyelvtudással rendelkezem.
Uploaded image

Süttői Mónika

Mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő és Tb. ügyintéző
Mérlegképes könyvelői, valamint bér- és társadalombiztosítási ügyintézői végzettséggel rendelkezem. Munkaügyi területen, bérszámfejtésben 10 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem, társadalombiztosítás kifizetőhelyek elszámolását is végzem.
Uploaded image

Balázsiné Csatai Anna

Mérlegképes könyvelő és adótanácsadó
Az évek során rendkívül sok adóügyi esettel találkoztam, 2016 márciusától adótanácsadó is vagyok. Ügyfeleim tudják, hogy nem csak a könyveléssel kapcsolatban, hanem az adózás terén is bármilyen témában megkereshetnek.
Uploaded image

Csatai Eszter

Mérlegképes könyvelő és adótanácsadó
2009-ben kezdtem el dolgozni a SZULTZER Kft-nél, mely a mai napig állandó, változatos és kihívással teli munkát biztosít számomra. Regisztrált mérlegképes könyvelő és regisztrált adótanácsadó is vagyok, mely tudásomat a mindennapokban aktívan gyakorlom. Emellett angol nyelven középszinten beszélek.
Uploaded image

Darabos Katalin

Mérlegképes könyvelő (IFRS), könyvvizsgáló, adótanácsadó, adószakértő, bérszámfejtő és Tb. ügyintéző
Cum laude mesterdiplomám után több szakképesítést szereztem az adótanácsadás, könyvvizsgálat, munkaügy területén. Jelenleg a Széchényi István Egyetem doktori képzésére járok. Felsőfokú angol és közép fokú német nyelvtudásommal állok ügyfeleim rendelkezésére könyvelés, könyvvizsgálat, adózás és munkaügy bármely területén.
Uploaded image

Zatykó Nikolett

Könyvelő
Szakmai tudásom alapjait pénzügyi-számviteli ügyintéző képesítés során szereztem meg. Jelenleg mérlegképes könyvelői tanulmányaimat folytatom. A megszerzett tudásommal és tapasztalatommal segítek eligazodni ügyfeleinknek a számvitel és adózás világában.
Uploaded image

Tencz Orsolya

Mérlegképes könyvelő, Bér és TB ügyintéző
A mesterdiploma megszerzése után könyvelő asszisztensként kezdtem pályafutásom, jelenleg regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozom a SZULTZER Kft-nél. Bér és társadalombiztosítási ügyintézői képesítésem van. Német nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, angolul középfokon beszélek.
Uploaded image

Hugyecz Tímea

Könyvelő
2015 óta dolgozom a szakmában. Pénzügy-számviteli ügyintéző képesítésem megszerzése után jelenleg mérlegképes könyvelői képzésre járok. Munkámban mindig kihívást látok, minden nap az aktuális információk beszerzésére, lendületességre, rugalmasságra és pontosságra törekszem.
Uploaded image

Kókai Attila

Mérlegképes könyvelő
Először pénzügyi számviteli ügyintézői, majd ezt követően vállalkozói mérlegképes könyvelői képesítést szereztem. 2015 óta dolgozom számviteli területen könyvelőirodai környezetben. Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának hallgatója vagyok.

Vélemények

Ügyfeleink mondták rólunk:

Lépjen velünk kapcsolatba