2018-08-16

Adótanácsadás

Adótanácsadás

 

 

 

 

Az adótanácsadói tevékenységünk szorosan összefonódik oktatások szervezésével és lebonyolításával. Az adóváltozásokról, a leggyakrabban feltett kérdésekből, s egyéb, közérdeklődésre számot tartó témában készítünk rövid videofelvételeket ill. tartunk gyakorlatias példákkal alátámasztott oktatásokat. Blogunkon (www.facebook.com\szultzerkft) rendszeresen teszünk közzé bejegyzéseket a legújabb adózási és törvénykezési intézkedésekről, teendőkről, illetve az ügyfeleink körében gyakran felmerülő kérdések adózási vonzatairól. Keresse fel Facebook oldalunkat (link), hogy betekintést nyerjen néhány általunk közzétett tudnivalóról és kövesse holnapunkat, hogy mindig értesüljön friss híreinkről.

Az adótanácsadás témakörébe soroljuk a leggyakoribb kérdéskört, a számlázási tanácsadást. Megbízóink leggyakrabban a helyes számlakiállításra vonatkozó kérdésekkel fordulnak hozzánk. Az EU egységes irányelv alapján szabályozza a termékértékesítések és szolgáltatásnyújtások teljesítési helyének és adózásának szabályait. E szabályok sok esetben a gyakorlott gazdasági szakemberek számára is nehezen értelmezhetők, így e tekintetben fokozott segítséget nyújtunk a velünk kapcsolatban álló társaságoknak.

Klasszikus adótanácsadói szakterület a transzferárakkal kapcsolatos szabályok kidolgozása és a már meglevő szabályzatok jogszabályi előírásoknak való megfelelőségének értékelése. Társaságunk e tekintetben is áll a megbízók rendelkezésére.

 

 Az alábbi szolgáltatásokban állunk rendelkezésre:

  • a magyar vállalkozási és adózási környezet bemutatása
  • az optimális adózási rendszerek kialakítása a magyar partnerek részére
  • tevékenység átvilágítása adózási szempontból
  • adóhatóság előtti képviselet
  • magánszemélyek és jogi személyek részére történő adóbevallási teendők ellátása és ellenjegyzése

Referenciák – Adótanácsadás

A meglévő ügyfeleink részére a szolgáltatás részeként nyújtunk adótanácsadási tevékenységet.

Új ügyfelek esetében gyakori, hogy az adótanácsadási megbízás után szolgáltatásaink szélésebb körét hosszútávon veszik igénybe megbízóink.